söndag 24 januari 2010

Hur hamnade jag här?

Både med blogg och med hund ...?!
Ja, det undrar jag, men det är ny vändning i livet.

Vår lilla nya familjemedlem är Feeona, en liten vacker tysk mellanspets (Mittelspetz) från Cefeus kennel i Hudiksvall (ett hett tips är att dom har valpar kvar - kolla länken till höger).


På fredag kväll åkte vi till Moster (Yvonne Sjödin - Working Flames kennel i Njurunda), för att hämta hem Feeona. På vägen dit hade vi sällskap av en stilig holländskherdehund som heter Vindaloo. 

Moster hämtade Feeona hos Pia i Hudiksvall i fredags, för Feeona är Yvonnes och vi är fodervärdar. Igår åkte vi hem med Feeona till Ångsta i Jämtland och det gick jättebra!!! Fantastisk följsam, glad och underbar lite vovve!

Första natten hemma i Lövänge gick också jättebra. Vi var alla lite trötta och la oss straxt före 23 i går kväll. Feeona pep ett litet gonatt och sedan sov hon till ca tre, när hon frågade var jag var. Så jag lade ner handen och hon kollade av mig och somnade om. Vi sov ända till halv sju, då husse tog med henne ut på en kiss och bajs-sväng! Det är en lyx att få sova såå länge med en liten bebis :-)!

Så idag söndag, så försöker vi att anpassa oss tll detta nya liv.
Det ska ätas, kissas och pruttas :-) !
 
Idag är första dagen på resten av mitt liv!
/Monica

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt gått bra.
    Happy Workmates Kommer Blaze ifrån, Working Flames ska det ju vara.
    Kram / Moster Yvonne

    SvaraRadera
  2. Ja, tänk att jag alltid ska säga och skriva fel :-|. MEN jag skrev rätt på länken till din hemsida i allafall :-)!

    SvaraRadera